Voor ouders

Voor ouders 1
Voor ouders 2

Introductie workshop

Wil je eerst kennis maken met baby- en kindgebaren en er zo achter komen of het echt iets voor jou is? Dan is deze workshop de perfecte manier om te ‘proeven’ aan het gebruiken van gebaren.

In een uur krijg je een korte uitleg over deze methode en ga ik je vertellen en ook laten zien (door gebruik van verschillende filmpjes) wat de voordelen zijn als je gebaren gaat inzetten. Je leert ook gelijk een aantal basisgebaren.

Locatie: Veere (kan evt. ook op andere locatie of digitaal)
Duur: 1 uur
Kosten: € 35,- p.p.
Materialen: hand-out

Tipje:

Ook een aanrader voor de bibliotheken en mamacafés.

 

 

Ga naar de agenda

Basiscursus

Tijdens een basiscursus op locatie in Veere (of in overleg eventueel op een andere locatie of digitaal. leer je in groepsverband samen met andere ouders/verzorgers niet alleen alles over baby- en kindgebaren, maar ook over non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en ontwikkeling van de hersenen.

Je leert minimaal 50 basisgebaren en we gaan aan de slag met het zingen van liedjes en/of voorlezen in combinatie met gebaren.

Locatie: Veere (kan evt. op andere locatie of digitaal)
Duur: 2×2 uur
Kosten: € 97,- p.p. en je partner mag voor € 10,- mee
Vriendinnenprijs: € 85,- p.p. (bijv. 2 vriendinnen of dochter en moeder)
Materialen: Het boekje ‘Leer mij begrijpen’ met theorie en 50 gebaren.

Ga naar de agenda

Privécursus

Wil je graag een cursus lekker in je eigen omgeving volgen? Ook dat is mogelijk. Je kan dan samen met je partner (en als je wil jullie kind) de cursus volgen. Ook opa’s en oma’s zijn welkom. Jullie leren dan de theorie over baby- en kindgebaren, hoe je het kan inpassen, hoe kinderen zich ontwikkelen, over non-verbale communicatie en taalontwikkeling.

Na de 2 lessen weten jullie minimaal 50 gebaren en ook hoe jullie de geleerde kennis in de praktijk kunnen inzetten.

Locatie: je eigen locatie of digitaal
Duur: 2×2 uur
Kosten: € 197,- voor gezin (excl. reiskosten). Mensen van buiten het gezin (bijv. opa/oma) zijn uiteraard welkom tegen een meerprijs.
Materialen: Het boekje ‘Leer mij begrijpen’ met theorie en 50 gebaren.

Boek nu
naar boven
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram